בית ברמות השבים

צבעוניות חומריות ועיצוב פנים

בית לאשה עם כלבה ברמות השבים, כ-200 מ"ר.

אדריכל הפרויקט אליאב זכרוביץ והלקוחה צרפו אותי לפרויקט בשלב בחירת חומרי הגמר ועיצוב הפנים. הלקוחה ביקשה בית בעיצוב נקי ובהיר ותוספת צבעוניות משמחת בשלב הריהוט והאיבזור. יצאנו לדרך בהחלטה אמיצה להצטמצם לבחירת גוון אחד לקירות הבית פנים וחוץ, לאלומיניום ולרפפות, לפרגולה ולגדרות.  שמנו דגש גדול מאוד על בחירת החומרים והטקסטורות. בחלל הציבורי השארנו את קיר הסלון ללא חיפוי טיח, למראה מחוספס ותעשייתי מעט, וצבענו ישירות על הבלוק. כך העשרנו את החלל תוך שמירה על שימוש בגוון הנבחר. קיר המדיה שמפריד בין המטבח לסלון תוכנן מחדש כיחידה דו-כיוונית הכוללת נישה לטלויזיה וקמין מובנה הפונים לכיוון הסלון, ונישה למקרר עם מזווה גדול לאיחסון לכיוון המטבח. הקיר, כולל המזווה החבוי בו, חופה בעבודת אומן בלוחות עץ אלון ממוחזרים.

נגרות מותאמת אישית תוכננה בחדרי השינה והרחצה, ופרקט למינציה מגוון בכחול נבחר להוספת צבע לחדרים.

אדריכלות: אליאב זכרוביץ אדריכלים

צילום: אביב קורט